Kontorkopimaskiner

Kopimaskiner som står på gulvet, har større kapasitet

Kontorkopimaskinen er en trofast følgesvenn hos en rekke foretak, og passer best til mellomstore og store bedrifter med tilstrekkelig gulvplass. Hvis du trenger hjelp med daglige rutiner for utskrift, kopiering, faksing og skanning, vil en multifunksjonsskriver (også kalt kontorskriver eller kopimaskin) være midt i blinken.

Multifunksjonelle kontormaskiner er – som navnet antyder – allsidige i bruk og gjør hverdagen din enklere. Du kan jobbe smidig med kollegaer ved å dele dokumenter og på den måten skape digitale arbeidsflyter. Funksjonen for skanning til skytjenester, mapper og e-post gir deg mulighet til å redusere papirforbruket gjennom digitalisering.

BP-60M45

Allsidig og klarer store volumer

I motsetning til skrivebordkopimaskinene plasseres kontorkopimaskinene på gulvet. Dermed kan de mates fra flere papirtilganger og støtte papir med ulik størrelse og vekt. Det er imidlertid ikke sagt at du trenger en separat kopimaskin for A3, da en A3-multifunksjonsskriver fungerer fint som A3 sort/hvitt-kopimaskin eller A3-fargemaskin til utskrifter, skanning, faksing og etterbehandling.

Hvis du ønsker å legge om til mer digitaliserte rutiner, kan multifunksjonsskriverne våre bidra til den digitale transformasjonen ved å tilby funksjoner som f.eks. skanning til e-post. Med denne kan du sende originaldokumenter digitalt til mottakeren, uansett hvor han/hun befinner seg.

Three colleagues working at co-working desk with printer in background

Hvor raskt kan kontorskrivere skrive ut?

En kontorskriver som står på gulvet, jobber vesentlig raskere enn en skrivebordskriver. Mens en skrivebordskriver klarer rundt 30–60 sider i minuttet, kan den større kontorskriveren ta unna opptil 120 sider i minuttet. Skannehastigheten er opptil 240 sider per minutt.

I tillegg finnes flere avanserte alternativer for etterbehandling, og du kan legge til funksjoner som f.eks. stifting. En kontorskriver klarer mye og leverer høy kvalitet.

CR5 folding unit

Større bedrifter og avdelinger

Høyvolumsskrivere og multifunksjonsskrivere og skrivere passer til store bedrifter, repro-avdelinger og interne trykkerier som har behov for å kopiere, skrive ut eller skanne dokumenter i store mengder. Brukerne kan være sikre på at de får samme høy kvalitet hver dag – raskt og enkelt.

MX-8090N

Dataene dine skal være trygge, uansett størrelse

Kopimaskiner kan være utstyrt med en harddisk eller SSD-stasjon som lagrer alle utskrevne, skannede og kopierte dokumenter. Du vet at hackere kan skaffe seg tilgang til ubeskyttede data. For å beskytte sensitiv forretningsinformasjon som er lagret på harddisken, tilbyr mange kopimaskiner en rekke sikkerhetsfunksjoner som standard- eller ekstrautstyr. Her er noen eksempler på funksjoner som kan være gode å ha:

  • S/MIME-kryptering som hindrer at uvedkommende leser e-poster som sendes via kontorskriveren
  • Serverløst system for secure release
  • Self-healing firmware (selvlegende programvare) som gjenoppretter innstillinger og tar sikkerhetskopier
  • Implementering av sikkerhetsretningslinjer

Med tilbehør som f.eks. hulling, stifting og hefting, har du et system som klarer det meste.

Man-pressing-lock-icon-on screen

Hva er dokument- og utskriftsstyring?

Ved hjelp av dokument- og utskriftsstyring kan du styre hvordan det skal være lov å ta utskrifter, og du kan tilpasse utskriftsmulighetene etter avdeling. For å spare papir og toner kan du velge hvem som skal ha mulighet til å skrive ut i farger eller tosidig.

Ved å kreve at brukeren autentiserer seg for å skrive ut, øker du sikkerheten og unngår at systemet benyttes av uvedkommende. Print Management Software er fleksibelt og kan tilpasses etter behov.

Office workers working at desk and an informal meeting