Two people talking
Two people talking

Antivirus

Beskytt dataene dine! La antivirusprogrammene fra Sharp beskytte deg mot virusangrep og nettfiske.

De tradisjonelle antivirusprogrammene kommer ofte til kort i vår tilkoblede hverdag. Det finnes en lang rekke trusler som kan forårsake enorme driftsforstyrrelser, systemstopp og datatap. Mange av disse kan bruke legitime prosesser og handlinger på en skadelig måte.

Antivirusprogrammene våre overvåker PC-ene og infrastrukturen hos bedriften din, gransker atferd og registrerer informasjon for å identifisere, undersøke og advare om eventuell skadelig kode eller forsøk på datainnbrudd.

Tusentalls angrep hver dag

Hver dag forekommer det et tusentalls angrep med virus og skadelig programvare. Med våre antivirusprogrammer kan korrumperte prosesser eller angrep raskt fanges opp og forebygges på en sikker og effektiv måte uten at virksomheten din påvirkes. Takket være den enkle og raske funksjonaliteten stiller ikke produktene de samme kravene til brukerne. I stedet er det vi som tar oss av sikkerheten.

Man-pressing-lock-icon-on screen

EDR (Endpoint Detection and Response)

EDR (Endpoint Detection and Response) innebærer deteksjon av og reaksjon på angrep mot endepunktene i nettverket. Med endepunkter menes mobiltelefoner, skrivere, PC-er, skjermer og annet utstyr som er koblet til nettverket, men ikke er en server.

EDR hindrer mistenkelige prosesser i å kjøres, og stopper prosesser som brukes på en skadelig måte. I tillegg kan EDR tilby nettverks- og enhetskontroll for å gi bedriften din mulighet til å hindre bruk av bestemte programmer og apper.

 

man working at computer