Half-cell PV panels arranged
Half-cell PV panels arranged

Solenergi

Solcellepaneler fra solcellepionerer.

homeowner in front of solar powered home
homeowner in front of solar powered home

Hjem drevet av solenergi

Produser din egen rene energi og spar penger.

woman investor in front of PV power plant at sunset
woman investor in front of PV power plant at sunset

Solcelleanlegg

Pålitelige solcellepaneler for solcelleprosjektet ditt.

factory rooftop PV installation with man standing on it
factory rooftop PV installation with man standing on it

Kommersielt og industrielt

Bli et grønt selskap med deres eget solcellesystem.

Solenergi

Velkommen til solcelleinformasjonen på Sharps nettside. Dessverre har er ikke hele solenergi-nettstedet tilgjengelig på dette språket. Derfor leder koblingene på denne siden til EU-nettstedet vårt, som er på engelsk. Hvis du ikke snakker engelsk, anbefaler vi at du bruker den innebygde oversetterfunksjonen i nettleseren din. 

Kontaktskjemaene nederst på siden skal være på språket ditt.  

En livslang solcellepartner

Hvis du ser etter gode solcellepaneler for å produsere strøm på en miljøbevisst måte, er du på rett sted. Selve kjernen av Sharps arbeid de siste 60 årene har vært å levere sterke solenergiløsninger. Frem til i dag har Sharp levert mer enn 50 millioner toppmoderne solcellepaneler over hele verden, og møtt behovene til tusenvis av internasjonale solcellekunder.

Fra det europeiske kontoret vårt selger vi solcellesystemer til installatører, distributører og prosjekteringsselskaper i Europa, Midtøsten og Afrika. Sluttkunder, som boligeiere eller kommersielle kunder, kan kjøpe solcellepanelene våre sammen med monteringstjenestene til lokale installatører.

 

Dra nytte av enestående erfaring innen solenergi

Med mer enn én million kunder verden over, og salg av over 50 millioner solcellepaneler, har Sharp produsert 15,4 GW (gigawatt) med strøm, tilsvarende et CO2-forbruk på 168 Mt (megatonn). Sharp har en over femti år lang historie som solcelleprodusent – bransjens lengste erfaring innen solenergi – og stiller dermed sterkt i solcelleverdenen. Sharps solcellepaneler brukes i mange områder, fra familieboliger og installasjoner i ekstreme miljøer som fyrtårn og satellitter, til nylig ferdigstilte solcellekraftverk som produserer strøm på megawatt-skala.

«Sharps innovasjon og utviklinger innen modulteknologi i løpet av de siste femti årene har latt oss forbedre produktene våre og tilpasse oss markedet.  Vi har klart å møte globale forventninger og er stolte over å være anerkjent som en sterk og pålitelig produsent og produktpartner. Den kontinuerlige veksten vår er bevis på dette.»

Peter Thiele, President for Sharp Energy Solutions Europe

 

 

Peter Thiele holding a sticker into the camera

Bevist solcelleteknologi

Sharps portefølje med høytytende solenergimoduler er bygget for private boliger, næringsbygg og solcellefelt. Vi tilpasser utvalget solcellepaneler til den nyeste teknologien og sjekker all ny teknologi grundig før vi bruker den, for å være sikker på at teknologien tåler tidens tann.

Vi bruker bare kvalitetskomponenter og tester alle panelene til over IEC-standarder. Dette betyr at vi bare tilbyr bevist teknologi og solcellemoduler som er bygget for å kunne yte sterkt i 30 år. Alle modulene våre har en lang liste sertifiseringer fra respekterte institusjoner som VDE og TÜV.

three PV panels

Bli en Sharp-forhandler eller installasjonspartner

Som solcelledistributør eller -installatør trenger du en sterk merkevare i porteføljen din. Sharp er den eneste solcelleprodusenten som har fått folkets tillitt i løpet av hundre år og som fortsetter å innovere innen forskjellige produktkategorier. Finn ut hvordan du kan dra nytte av en sterk global merkevare med et solid utvalg solenergiprodukter og tjenester som kan hjelpe deg med å lykkes.

PV installer on a roof

Utvikle solenergiprosjekter med Sharp

I tillegg til å kunne tilby utstyr, er Sharp også aktive i prosjekteringsbransjen over hele verden, og jobber sammen med partnere med å utvikle solcellekraftverk. Vi gir investorer, landeiere og utviklere unike muligheter for å utvikle flere forskjellige felles solenergiprosjekter.

Som et japansk selskap kan vi tilby tilgang til attraktive subsidieringsavtaler for solcellekraftverk i flere land rundt om i verden fra de japanske myndighetene. Samtidig har vi tilgang til flere usubsidierte PPA-prosjekter på MW-skala.

Two men with hard hats walking on grass in front of PV plant talking

Møt solenergi-teamet

Det internasjonale teamet vårt består av unike individer som brenner for solenergi og som jobber sammen for å skape en grønnere fremtid med partnerne våre. Vi er stolte over de høytytende solcellepanelene vi produserer og garantiene vi tilbyr. Flesteparten av medarbeiderne våre har jobber for Sharp i over ti år. Noen medlemmer har flere tiår med solcelleerfaring i baklommen.

Sharp Energy Solutions-teamet har vært basert i Hamburg i Tyskland i over 25 år. Hamburg-kontoret er hjemmet til Solar Service-, markedsføring-, salgs-, salgsutviklings-, salgsstøtte-, produktutviklings- og lederteamene våre. I tillegg har vi noen salgsledere spredt rundt i Europa (Polen, Spania, Nederland og England) for å kunne støtte kundene våre i disse landene.

sharp solar team at exhibition

Kontakt Sharp Solar-teamet