Hybrid meeting on Teams
Hybrid meeting on Teams-Audio Visual-Lifestyle-Banner

Hybridarbeid

Løsningene fra Sharp kombinerer det beste i retningslinjene for moderne hybridarbeid. Vi kan hjelpe deg å lykkes med hybridarbeid i virksomheten din.

Er hybridarbeid fremtiden?

Hybridarbeid er for lengst en naturlig del av de daglige rutinene hos ulike organisasjoner. For enkelte organisasjoner har det nå imidlertid blitt et krav og en prioritet for å kunne holde det gående. Hva er så egentlig et hybrid arbeidsmiljø?

Enkelt forklart dreier det seg om en kombinasjon av kontor-, hjemme- og eksternt arbeid som de ansatte opplever som givende, og som fremmer trivsel, motivasjon og produktivitet. Effektive retningslinjer for hybridarbeid er vinn-vinn for alle parter: medarbeiderne drar fordel av en bedre jobb-fritid-balanse, mens arbeidsgiverne får en mer lojal og fleksibel stab.

Digital arbeidsplass

Med mulighet til å jobbe fleksibelt og eksternt kan medarbeiderne fordele tiden de bruker hjemme og på kontoret. Løsningene våre tilrettelegger for at møter, presentasjoner, samarbeid og annen kommunikasjon kan gå sømløst uansett hvor deltakerne befinner seg og hvilke enheter de bruker. Mange opplever at de faktisk kan jobbe enda mer produktivt uten de typisk distraherende elementene på kontoret.

MS Teams meeting on WCD with colleagues-Audio Visual-Product

Fleksibilitet og frihet

Sharps løsninger for hybridarbeid muliggjør denne fleksibiliteten og friheten ved å tilrettelegge for at du skal kunne jobbe smart, trygt og effektivt. La medarbeiderstaben kommunisere og samarbeide effektivt fra hvor som helst, uten at det medfører uventede ekstra driftskostnader. 

Hva vi kan tilby for en sikker digital arbeidsplass

I porteføljen vår finner du alt du trenger av verktøy for å få maksimalt ut av løsningene dine for hybridarbeid, innbefattet avanserte skjermer, videokonferanseutstyr og programvare som gjør arbeidsdagen enklere for alle.

Utforsk sortimentet vårt av Sharp AV-utstyr, AV-programvare og -tilbehør som hjelper deg og kollegaene dine å jobbe produktivt og tilkoblet uansett arbeidsmiljø.

Hybrid meeting in office on Teams and in office-Audiovisual-Product