LED-skjermer

LED-skjermer både ute og inne

Når du ønsker å fange et publikum, informere eller fremheve budskapet ditt, er alternativene brede når du velger en LED-skjerm. Det er en investering med lang levetid. Skjermenes fleksible passform – veggen trenger ikke engang være rett, og du kan velge størrelse og form og sette sammen ulike størrelser kant-i-kant uten synlige skjøter. Ved hjelp av naturlige og levende bilder gjør de et imponerende inntrykk.

Sharp led screen

LED-vegger passer i de fleste miljøer

LED-vegger brukes i dag til å vise lyst og høykontrast bildemateriale på en rekke forskjellige steder både innendørs og utendørs. Avgangstavler på flyplasser, skilt ved motorveier, på husfasader, i handelsmiljøer, på kontorer samt på idretts- og musikkscener eller i kirker. Mange av disse miljøene var tidligere dominert av trykte eller malte overflater. Fordelene med LED-teknologi er at du kan endre bildet og dermed gjøre annonseflaten interaktiv og foranderlig, samtidig som du reduserer driftskostnader og servicekostnader.

Sharp LED screen  indoor

Ljusdioder skapar bilder

En LED-vegg er en slags skjerm hvis overflate består av mange små dioder som til sammen danner et bilde. I motsetning til LED-teknologi i laserprojektorer, i tradisjonelle TV-skjermer og monitorer, er det lysdioden som skaper bildet.

I utgangspunktet var LED-vegger sorte og hvite og ble deretter brukt til å vise f.eks. storstilt trafikkinformasjon, enkle meldinger eller sportsresultater. Diodene trengte da bare å være av (svart) eller på (hvit). I en moderne LED-vegg er det RGB-dioder som kan gjengi alle tenkelige farger. Ved hjelp av en prosessor viser de mange små diodene et bilde. Hver diode er da en piksel. Dette betyr teoretisk at oppløsningen til en LED-vegg kun begrenses av hvor stor den er og hvor mange piksler den består av.

Sharp LED screen

Hvilken størrelse LED-vegg er riktig?

Hvis du ønsker å vise innholdet i f.eks. 4K, dvs. 3840x2160 – spørsmålet er hvor seeren er uten å se de enkelte diodene. Jo lenger unna, jo større er avstanden mellom hver diode og jo større vegg. Mange av LED-veggene du ser utendørs har kun oppløsning i FullHD, altså 1920x1080 dioder, da visningsavstanden ofte er lang.

Sharp LED screen

Når målgruppen i mange miljøer

Gjennom de forskjellige monteringsmulighetene - tak, stativ og hengende, er mulighetene uendelige. LED-skjermer er tynnere, lysere og gir skarpere bilder og egner seg både utendørs og innendørs i gallerier, flyplasser, idrettsanlegg, i bedrifter og i butikker.

Sharp Led screen foyer