Mobil utskrift (egne enheter eller BYOD)

Mobil utskrift

Det at medarbeiderne har mulighet til å jobbe fra mange ulike steder og benytte mobilenheter, smarttelefoner og nettbrett (Bring Your Own Device – BYOD), kan gi en rekke fordeler:

  • Økt fleksibilitet – det blir langt enklere for medarbeiderne å skape og dele informasjon der og når det trengs.
  • Økt produktivitet – medarbeiderne kan åpne dokumenter og skrive ut direkte fra sin egen mobilenhet i stedet for å måtte logge seg på en datamaskin.
  • Mer fornøyde medarbeidere – medarbeiderne får flere valgmuligheter og kan jobbe på den måten som passer dem best.

Å integrere mobile utskriftsløsninger i nettverksinfrastrukturen for å gjøre det mulig å spore og håndtere aktivitetene til mobilbrukerne kan by på flere utfordringer. Hvis de implementeres uten å følge retningslinjene for utskriftssikkerhet, kan både løsningene og selve nettverket bli utsatt for risiko.

Man-at-desk-using-mobile

Fleksibilitet og mobilitet bidrar til økt produktivitet

Som del av Sharps tilbud av mobilapplikasjoner gir administrerte utskriftstjenester deg mulighet til å integrere mobilenheter på en sikker måte. Med utskriftsløsningene våre får medarbeiderne frihet og fleksibilitet til å skrive ut informasjon fra egne telefoner, nettbrett og laptoper når og hvor som helst de ønsker. I tillegg kan de skanne og dele dokumenter på en sikker måte også når de er borte fra kontoret.

  • Problemfri utskrift – velg ganske enkelt ønsket dokument, forhåndsvis og skriv ut direkte fra en Sharp-skriver via en mobilenhet som er koblet til nettverket.
  • Enklere skanning – papirkopier kan skannes i PDF-format på støttede Sharp-skrivere og -kopimaskiner og vises direkte på mobilenheter.
  • Smidig samarbeid – del skannede filer enkelt med andre støttede programmer eller lagre dem i skyen.

Kort sagt: med våre mobile løsninger skriver du ut like enkelt fra en mobilenhet som fra en kontordatamaskin.

Two people-in office-looking at tablet-lifestyle