Office workers working at desks
Office workers working at desks

Lær mer om skrivere

Les tipsene våre til ting du bør ha i bakhodet når du ser etter en skriver som passer til dine behov.

Hvilken skriver vil være best til arbeidsplassen min?

For å velge riktig skriver til jobben er det visse ting du må tenke over. Det handler ikke bare om hvilke funksjoner maskinen skal ha, men også om hvor mye plass den kan ta og hvor den skal stå. Sist, men ikke minst, må du ha en formening om hvilke oppgaver du vil bruke den til.

Skrivebordskriver eller en alt-i-ett-skriver. En mindre bedrift som stort sett bare skriver ut fakturaer og avtaler, vil ha større glede og nytte av en skrivebordskriver eller en enklere kontorskriver enn av en avansert multifunksjonsskriver.

Multifunksjonsskrivere

For et reklamebyrå eller større kontor vil det derimot være motsatt. Behovet for å skrive ut store volum med ulike funksjoner gjør at det her vil være best å gå for en kontorskriver (også kalt multifunksjonsskriver).

Multifunksjonsskrivere er ideelle til travle kontorer som stiller høye krav og ønsker maksimalt ut av utstyret sitt. Med en multifunksjonsskriver kan du skrive ut, kopiere, skanne, fakse og mye mer. Faktisk kan du også skrive ut fiks ferdige brosjyrer. De fleste multifunksjonsskrivere bruker laser, som har lavere bestandighet enn blekk.

BP-70C65-all in one printer- product

Skrivebordskriver

Hvis du skal kjøpe skriver til en enkeltbruker eller et møterom, kan en kompakt og snerten skrivebordskriver være det beste valget. Denne typen skriver mangler imidlertid noen av funksjonene som finnes hos kontorskrivere og multifunksjonsskrivere.

Desktop printer

Høyvolumskrivere

Ved behov for mer avanserte utskrifter vil en høyvolumskriver være det naturlige valget. De er ideelle til store volum og mer komplekse utskrifter som f.eks. brosjyrer og bannere.

MX-8090N

Fargeskrivere

Sort/hvitt-skrivere fungerer fint til vanlige tekstdokumenter, men med en fargeskriver får du større valgfrihet. Med programvare for utskriftsstyring kan du dessuten kutte kostnadene ved å styre og unngå unødvendige utskrifter.

Sharp Printer

Du kan beskytte skriveren mot hackere.

Skrivere inneholder samme type komponenter som en datamaskin, og er tilsvarende utsatt for hacking. Dette betyr at skriverne bør ha sikkerhetsfunksjoner som beskytter sensitive data. Sørg for at du har følgende:

  • Self-healing firmware
    Selvlegende programvare som gjenoppretter innstillinger og tar sikkerhetskopier.
  • Whitelist
    En liste som gir klarerte applikasjoner tilgang til systemet.
  • S/MIME-kryptering av e-post
    Kryptering som hindrer at uvedkommende leser e-poster som sendes via skriveren.

 

 

Man-pressing-lock-icon-on screen