Sharp meeting room Stockholm Sweden

Møteromsteknologi

Møterom for alle behov - fra hybridmøter til opplæring og konferanser.

Møteromsteknologi

Møterom med teknologi som forbedrer møtene dine

Å holde et møte skal være enkelt uansett om det foregår digitalt, på stedet eller med deltakere både eksternt og på stedet. Alle virksomheter og møterom ser forskjellige ut og det er viktig å ha teknologi som passer deg.

Vi tilbyr komplette, skreddersydde løsninger tilpasset din virksomhet som enkelt kan brukes av alle. Vi sørger for at du har teknologien du trenger for effektive møter og kreativt samarbeid. Våre møteromseksperter som sørger for at du har den riktige løsningen og er med deg hele veien – fra analyse av dine behov, til installasjon, opplæring og support.

Er du klar for å ta møterom til neste nivå? Kontakt oss for mer informasjon.

Klar for kreative møter

  • Riktig utstyr - Hvilken møteromsteknologi trenger du for digitale og hybride møter som også fungerer for fysiske spontane møter? Vi hjelper deg med alt; fra størrelse på skjermer og valg av kamera til hvor mange høyttalere og mikrofoner som trengs. 
  • Klar for møter - Dine møterom vil være installert og helt klare til bruk. Alt du trenger å gjøre er å invitere til møter.
  • Relevant utdanning - Med tydelig informasjon og opplæring kan alle bruke teknologien til sitt fulle potensial.
  • Service og support - Du har tilgang til vår support hele året rundt i Norge.
Sharp meeting room - Stockholm Sweden

Hvordan vil du bruke møterommene dine?

Møterom kan se ut på mange forskjellige måter med en rekke bruksområder. Hos Sharp kan vi lage fleksible møterom som passer alle dine ansatte.

BYOD Sharp meeting screen

Bring your own device

Bare koble til din egen PC
BYOD – Bring Your Own Device betyr at du kan bruke din egen enhet i møtet. Alle kan koble datamaskinen, smarttelefonen eller nettbrettet til møterommet med en kabel og få direkte tilgang til skjerm, høyttalere, mikrofon og kamera.

Sharp Teams meeting Stockholm Sweden

Microsoft Teams Room

Møterom med direkte tilknytning til Teams
Få alle funksjonene til Teams direkte i møterommet. Book møtet akkurat som vanlig via Outlook og koble deretter direkte til møtet via et knappetrykk på møteromspanelet. All teknologi startes da automatisk og du kan fokusere på møtet.

Sustainability Meeting room Sharp Stockholm

Interaktive møter

Øk kreativiteten og interaktiviteten
Bruk en interaktiv berøringsskjerm for å skape kreativitet og dynamikk i både fysiske og digitale møter. En interaktiv skjerm er et perfekt verktøy for å engasjere og inspirere møtedeltakere.

Hva skal til for et godt videomøte?

Et vellykket møte handler ikke bare om en god presentasjon, engasjement og tilstedeværelse. I tillegg til en stabil internettforbindelse er det mer å tenke på;

  • Skjerm - Velg en skjerm som er tilpasset rommets størrelse og formål.
  • Mikrofon – Ved å velge riktig mikrofon kan alle møtedeltakere bli hørt uavhengig av hvor de er i rommet.
  • Kamera - Et lite konferanserom eller større konferanserom trenger forskjellige kameraer. Husk at et kamera er øynene til mottakeren din.
  • Høyttaler - I noen møter vil du spille av en film, i andre møter kobler du til et videomøte. Uansett møtetype er lyd en viktig del av møteopplevelsen.
Teams meeting Sharp in Stockholm