A man holding a pen whilst using a laptop
A man holding a pen whilst using a laptop

Løsninger etter tema

Sharp tilbyr en rikholdig portefølje av prisvinnende dokumentstyrings- og displayløsninger som hjelper organisasjoner i alle størrelsesordener å håndtere informasjon på en bedre måte.

Hver eneste organisasjon møter et mangfold av utfordringer og trenger ofte et bredt spekter av teknologier for å dekke bedriftens, kundenes og medarbeidernes behov.

Sharp tilbyr en rikholdig portefølje av prisvinnende dokumentstyrings- og displayløsninger som hjelper organisasjoner i alle størrelsesordener å håndtere informasjon på en bedre måte.

Løsninger etter tema

Informasjonssikkerhet

Løsninger før informasjonssikkerhet

Sharp erkjenner at informasjonssikkerhet spiller en grunnleggende rolle i dokument- og utskriftsstyringen hos bedrifter. Hvis kommersielt sensitiv eller forretningskritisk informasjon stjeles eller kompromitteres, kan det få enorme driftsrelaterte og økonomiske følger. 

Sharp-skriverne og Sharp-fotokopimaskinene er derfor utstyrt med en rekke sikkerhetsfunksjoner. Disse hjelper deg å kontrollere og administrere retningslinjene dine for utskriftssikkerhet.

Hvis du ønsker det, kan Sharp også administrere det hele for deg gjennom sin totalløsning for utskriftssikkerhet. Denne inkluderer vår Smart Security Service, som hjelper deg å forstå truslene mot bedriften din og skreddersy beskyttelse deretter. 

Man-pressing lock lifestyle

8K-teknologi

Løsninger med 8K-teknologi

8K-skjermer utklasser HD og 4K når det gjelder høyoppløselig, naturtro bildegjengivelse i presentasjoner, videoer og audiovisuelt innhold. Det gir enorme fordeler innenfor kringkasting, helsepleie, ingeniørkunst, design og sikkerhet, og er et stort pluss for samfunnet generelt.

Vår banebrytende 8K-teknologi produserer ultrahøyoppløselige, naturtro bilder med 16 ganger større oppløsning enn full HD – en kvalitet som ligger langt over det dagens 4K-generasjon klarer å prestere.

Two men looking at a large display in a car showroom

Fjernarbeid

Løsninger før fjernarbeid

Sharps løsninger for hybridarbeid tilrettelegger for at du skal kunne jobbe smart, trygt og effektivt. Porteføljen vår inneholder et komplett utvalg av AV-utstyr og verktøy som hjelper deg å få på plass effektive retningslinjer for hybridarbeid og gi alle en enklere arbeidshverdag. 

Woman attending an online meeting from home

Hvorfor du bør velge Sharp som din teknologipartner

Våre dedikerte og svært erfarne konsulenter vil arbeide tett med deg for å forstå målene dine og utforme en løsning som fungerer for deg og teamet ditt, både nå og i årene som kommer.

Vi har designet innovative, bransjeledende løsninger, inkludert prisvinnende produkter og teknologier i mange år. Og vi har flere tiår med erfaring fra alle bransjer, selskapsstørrelser og forretningsmiljøer.