A man holding a pen whilst using a laptop
A man holding a pen whilst using a laptop

Løsninger etter tema

Sharp tilbyr en rikholdig portefølje av prisvinnende dokumentstyrings- og displayløsninger som hjelper organisasjoner i alle størrelsesordener å håndtere informasjon på en bedre måte.

Hver eneste organisasjon møter et mangfold av utfordringer og trenger ofte et bredt spekter av teknologier for å dekke bedriftens, kundenes og medarbeidernes behov.

Sharp tilbyr en rikholdig portefølje av prisvinnende dokumentstyrings- og displayløsninger som hjelper organisasjoner i alle størrelsesordener å håndtere informasjon på en bedre måte.

Løsninger etter tema

Informasjonssikkerhet

Løsninger før informasjonssikkerhet

Sharp erkjenner at informasjonssikkerhet spiller en grunnleggende rolle i dokument- og utskriftsstyringen hos bedrifter. Hvis kommersielt sensitiv eller forretningskritisk informasjon stjeles eller kompromitteres, kan det få enorme driftsrelaterte og økonomiske følger. For enkelte bedrifter kan det sågar bety kroken på døra.

Sharp-skriverne og Sharp-fotokopimaskinene er derfor utstyrt med en rekke sikkerhetsfunksjoner. Disse hjelper deg å kontrollere og administrere retningslinjene dine for utskriftssikkerhet. I tillegg beskytter de dataene og dokumentene dine mot en rekke fysiske og digitale sikkerhetstrusler og sørger for at lovpålagte krav innfris.

Hvis du ønsker det, kan Sharp også administrere det hele for deg gjennom sin totalløsning for utskriftssikkerhet. Denne inkluderer vår Smart Security Service, som hjelper deg å forstå truslene mot bedriften din og skreddersy beskyttelse deretter. 

Man-pressing lock lifestyle

8K-teknologi

Løsninger med 8K-teknologi

Hvis et bilde sier mer enn tusen ord, sier 8K mer enn en hel roman. 8K-skjermer utklasser HD og 4K når det gjelder høyoppløselig, naturtro bildegjengivelse i presentasjoner, videoer og audiovisuelt innhold. Det gir enorme fordeler innenfor kringkasting, helsepleie, ingeniørkunst, design og sikkerhet, og er et stort pluss for samfunnet generelt.

Sharps ambisjon er å endre måten vi ser verden på, gjennom en detaljrikdom og realisme som aldri før har vært mulig. 8K-økosystemet fra Sharp åpner opp en ny virkelighetsoppfatning ved å vise mer enn det menneskeøyet vanligvis klarer å se. Vår banebrytende 8K-teknologi produserer ultrahøyoppløselige, naturtro bilder med 16 ganger større oppløsning enn full HD – en kvalitet som ligger langt over det dagens 4K-generasjon klarer å prestere.

Vi står i spissen for 8K-utviklingen og skaper flere muligheter for bedriftene til å dra fordel av en unikt detaljert bilde- og videokvalitet gjennom 8K.

Two men looking at a large display in a car showroom

Fjernarbeid

Løsninger før fjernarbeid

Hybridarbeid har i kjølvannet av COVID-19-pandemien fått en stadig viktigere rolle hos mange organisasjoner, som har måttet finne måter å kombinere kontor-, hjemme- og fjernarbeid på. Effektivt implementert kan det være svært fordelaktig både for organisasjonen, som får en mer produktiv, motivert og fleksibel arbeidsstyrke, og for medarbeiderne, som får en bedre balanse mellom jobb og fritid.

Sharps løsninger for hybridarbeid tilrettelegger for at du skal kunne jobbe smart, trygt og effektivt. Porteføljen vår inneholder et komplett utvalg av AV-utstyr og verktøy som hjelper deg å få på plass effektive retningslinjer for hybridarbeid og gi alle en enklere arbeidshverdag. Sortimentet innbefatter avanserte displayskjermer, bedrifts-PC-er, videokonferanseutstyr og nyttig AV-programvare og tilbehør.

Woman attending an online meeting from home

Hvorfor du bør velge Sharp som din teknologipartner

Vi setter pris på at behovene til virksomheten din er unike og ofte i utvikling. Så våre dedikerte og svært erfarne konsulenter vil arbeide tett med deg for å forstå målene dine og utforme en løsning som fungerer for deg og teamet ditt, både nå og i årene som kommer.

Vi har designet innovative, bransjeledende løsninger, inkludert prisvinnende produkter og teknologier i mange år (se mer etter miljø). Og vi har flere tiår med erfaring fra alle bransjer, selskapsstørrelser og forretningsmiljøer.

For personlig service og høykvalitets AV-løsninger og Managed Print Services fra et pålitelig globalt merke, kan du stole på Sharp.