Utskriftshåndtering

Cloud Print - serverløs utskrift

En av de største utfordringene med en tradisjonell lokal infrastruktur er at hver fysisk plassering krever en dedikert utskriftsserver, noe som resulterer i høye kostnader. Når et selskap vokser, utvider flåten eller åpner et nytt kontor, blir investeringer i nye servere nødvendig.

For IT er administrasjonen komplisert og tidkrevende. Det er ikke uvanlig at IT-avdelingen administrerer disse serverne manuelt én om gangen og sted for sted. Organisasjoner som driver en printflåte med flere ulike leverandører har en ekstra økt IT-belastning. Dette krever administrasjon av flere skrivere og i noen tilfeller flere servere per leverandør.

 

Cloud based EPOS System

Enkelt og kostnadseffektivt

Nyt et problemfritt utskriftsmiljø og en forbedret brukeropplevelse. Ved å flytte utskriftsserverne til skyen får du en rekke fordeler:

  • Serverløs utskrift - reduserer belastningen på IT, fjerner avhengighet av utskriftsservere, muliggjør sentral administrasjon og eliminerer praktisk talt IT-hjelpespørsmål.
  • Stedsuavhengig - levert som en SaaS-løsning eller installert som en lokal privat sky.
  • Forenkle driveradministrasjon - skriv ut til hvilken som helst enhet, forbedre ansattes produktivitet samtidig som vedlikehold og støtte reduseres.
  • Automatiser administrative oppgaver – enkelt å distribuere og kontrollere hele utskriftsinfrastrukturen fra ett enkelt nettbasert grensesnitt.
  • Høy sikkerhet – med funksjoner som maskinvarekryptering, brukerautentisering, revisjonsfunksjonalitet og integrasjon med den skybaserte autentiseringsleverandøren Okta.
  • Enkel migrering – lag og kontroller ditt eget utskriftsmiljø og erstatt din eksisterende Windows- og Mac-baserte utskriftsinfrastruktur.
People in an office