Skjermer til møterom

Skjermer som er tilpasset konferanse- og møterom.

Vi har skjermer som er tilpasset konferanse- og møterom. Ved å velge riktig utstyr unngår du at det går med tid på teknisk krøll. Vi tilbyr spesialdesignede konferanse- og møteromsskjermer som sammen med nødvendig tilbehør sørger for effektive og vellykkede møter – enten det er snakk om videomøter eller presentasjoner.

Skärmar för mötesrum

Fra klasserommet til styrerommet

Vi har i dag større digital kunnskap og modenhet enn noen gang. De siste generasjonene har vokst opp i et digitalt samfunn der teknologien har vært en naturlig del av hverdagen og spilt en sentral rolle i undervisningen. Derfor er det viktig at kontorer og arbeidsplasser henger med på denne utviklingen.

Med skjermer på konferanse- og møterommet åpner du opp for nye måter å jobbe og gjennomføre møter på. En interaktiv berøringsskjerm gjør det mulig å samarbeide og visualisere direkte på skjermen bare ved hjelp av fingrene, og bidrar til større engasjement og læringsutbytte.

Skärmar för utbildning och mötesrum

Videomøter

Et vellykket møte handler ikke bare om en god presentasjon, men om engasjement og tilstedeværelse. Når du skal koble opp til et videomøte, må du i tillegg til en stabil nettilkobling ha følgende:

•    Skjerm – Velg skjerm ut fra bruksformål og størrelse på rommet. Med en interaktiv berøringsskjerm kan du skissere og skrive direkte på skjermen.

•    Mikrofon – Med riktig mikrofon kan alle møtedeltakerne få komme til orde, uansett hvor i rommet de befinner seg.

•    Kamera – Et lite samtalerom vil trenge andre typer kamera enn et stort konferanserom. Tenk på at kameraet er øynene til mottakeren.

•    Høyttalere – I enkelte møter gjør du filmopptak og i andre kobler du opp et videomøte. Uansett hvilken type møte det er snakk om, er lyden en viktig del av møteopplevelsen.
 

Sharp display showing different sizes-Audio Visual-Lifestyle

BYOD – Bring Your Own Device

Er det ikke noe du har hørt om før? Det går fint. Vi forklarer:

Enkelt sagt innebærer det at du tar med deg møtet på din egen enhet. Dette vil si at teknologien i møterommet tilpasses og kobles til enheten du bruker for å delta i møtet (f.eks. en datamaskin eller et nettbrett). Når du da kobler datamaskinen din til skjermen, kobles datamaskinen til alt av utstyr i rommet og du får tilgang til høyttalere, mikrofon, kamera og skjerm. Dermed kan du selv velge hvilket program du vil bruke til møtet: f.eks. Zoom, StarLeaf, Skype for Business eller Microsoft Teams.

BYOD gjør det enkelt for medarbeiderne og gjestene dine å koble seg til møterommet via egne telefoner, nettbrett eller datamaskiner. Uansett hvilken konferanseplattform som benyttes, gir det en smidig og trygg opplevelse der du har tilgang til alt som finnes av teknologi i møterommet – innbefattet skjerm, videokonferansekamera og lydutstyr.

Skärmar för mötesrum BYOD