Security-Bitdefender logo and awards

Gjør din skriver enda sikrere med Bitdefender

Sharp tilbyr Bitdefender – en prisvinnende programvare for å beskytte brukere mot cybertrusler. Bitdefender utfyller de innebygde sikkerhetsfunksjonene til skrivere og kopimaskiner og beskytter mot kjente og ukjente ondsinnede trusler som virus, trojanere og annet ondsinnet programvare.

I dag er det aktører som truer cybersikkerhet og som også stadig endrer taktikk for å spre malware, gjennomføre datainnbrudd og truer arbeidsvirksomhet.

Bitdefender er designet for å gi optimal ytelse og en sikker hverdag ved å implementere flere metoder for å sikre bransjeledende sporing av trusler på nett.

– Bitdefender er tilgjengelig som ekstrautstyr for alle våre nye BP-modeller i A3-format for både farger og sort/hvitt. Dette betyr at programvaren skanner etter trusler på kontinuerlig basis.
Bitdefender utfører også sanntidsskanninger når data sendes eller mottas, for eksempel under en utskriftsjobb fra skyen, oppdatering av en applikasjon eller programvareoppdatering, sier Leif Kinnunen, nordisk produktsjef i Sharp.

-Vi vet at informasjonssikkerhet er en viktig del av bedrifters dokument- og utskriftsstrategi. Våre skrivere og kopimaskiner har mange forskjellige sikkerhetsfunksjoner. De eksisterer både mot fysiske trusler, cybertrusler og sikrer også overholdelse av lover og regler. Vi jobber kontinuerlig med forbedringer og utvikling av funksjonene våre for å opprettholde et høyt sikkerhetsnivå slik at våre kunder skal føle seg trygge, sier Leif Kinnunen.