Besøksstyringsapp

OnLocation Mobile

Vår mest innovative mobilapp hittil, OnLocation Mobile, hjelper deg å ivareta sikkerheten til medarbeidere og tjenesteleverandører du har ansvar for.

Programvaren vår for intelligent besøksstyring tilbyr berøringsfri innsjekking for å gjøre arbeidsplassen tryggere og hjelpe deg å innfri HMS-krav. 

Mobile-phone-WolMobile-sign-in screen

Arbeid fjern

Besøkssikkerhet

OnLocation Mobile øker sikkerheten for de besøkende betraktelig ved å gi mer nøyaktige data om tilstedeværelse. Appen kan dessuten brukes til raskt å formidle viktige meldinger til hele medarbeiderstaben og sjekke innom medarbeidere som jobber eksternt.

Smarte, automatiserte tjenester i appen tar besøksstyring til et nytt nivå i forhold til det å bare skulle skrive seg inn i en bok i resepsjonen ved et møte. Organisasjonene kan kommunisere effektivt med medarbeidere og kontraktører med hensyn til retningslinjer, ting som haster osv.
 

OnLocation Mobile kan gjøre følgende:

SPOR HVEM ER I LOKALET

Automatisk, posisjonsbasert innsjekking

Ditt mest nøyaktige rapporteringsverktøy for optimalt forskriftssamsvar ved evakuering eller nødssituasjoner. Bruk av geofencing til automatisk å holde oversikt over personene som er til stedes, gjør at medarbeidere og tjenesteleverandører slipper å måtte sjekke inn manuelt.

mobile-sign-in-screen-message

SEND INFORMASJON I SANNTID

Øyeblikkelige varsler

En inntrenger i resepsjonen? Skade på trappen i fjerde etasje? Søl i fabrikk 3? Send meldinger direkte til alle på stedet for å varsle medarbeidere og tjenesteleverandører om faremomenter. Du kan også programmere Mottaksbekreftelse for å forsikre deg om at alle har fått og lest gjennom viktige meldinger ved innsjekking.

mobile-SOS-alert-message

Spor fjernarbeid

Fjernarbeid

Jobber medarbeiderne eksternt? Medarbeidere kan sjekke inn på jobb enten de arbeider hjemmefra, ute på veien eller på et annet sted. Dermed kan de oppdatere geoposisjonen sin og sørge for at utnevnte sikkerhetskontakter i organisasjonen er kjent med arbeidsstatusen deres.

man-with-hardhat on mobile-lifestyle