A man using a computer
A man using a computer

IT-tjenester

Pålitelige, tilgjengelige og sikre IT-systemer er av kritisk betydning for virksomheten din, så sørg for at du har en effektiv IT-administrasjon. Vi tilbyr omfattende IT-support og -løsninger når du trenger det, døgnet rundt.

Tjenester og løsninger
Møteromsteknologi
Digital skilting
Arbeidsplassløsninger

IT slik det skal være

IT er selve kjernen i moderne bedrifter, og det gjelder da å ha profesjonelle og pålitelige IT tjenester. Dette er alfa og omega for å holde produksjonen i gang. Eventuelle havarier og krasj må løses raskest mulig for å unngå større skader.

Cybersikkerhet

Sharp tilbyr umiddelbar tilgang til ekspertpersonale og toppmoderne supportverktøy. Vi kan overvåke nettverket ditt og infrastrukturen din 24/7 og gripe inn umiddelbart for å avverge trusler før de rekker å påvirke virksomheten din.

man working at computer

Eksperter og verktøy

Det omfattende utvalget vårt av IT-tjenester sørger for at du enkelt og fleksibelt kan holde IT infrastrukturen din i gang døgnet rundt. Dra fordel av stabil og sikker tilkobling, spesialverktøy, administrerte IT-tjenester, IT-support og -kunnskap som kommer hele organisasjonen din til gode.

people in comms room

Markedsledende teknologi

Ved å sørge for at IT-tjenestene dine er i trygge hender, får du ro i sinnet og kan fokusere på virksomheten din og de ansatte.

Vi benytter markedsledende teknologier og funksjoner for å levere tjenestene våre – fra kundestøtte for IT og data til skytjenester, konsultasjons- og dataløsninger – som alle er designet for å sikre at bedriften din får topp ytelse og driftssikkerhet.

people in a server room