A man wearing a headset
A man wearing a headset

IT brukerstøtte

Sharps kundestøtte for IT og data stiller med råd, løsninger, ekstra ressurser og tilleggstjenester når du trenger det – døgnet og året rundt.

Vi er her for deg

Vi vet hvor viktig IT er for bedriftene. Hvis en tjeneste ligger nede, kan det raskt få konsekvenser både for medarbeiderne og virksomheten. Hvis de ansatte ikke kan gjøre jobben sin, taper du tid og penger. Dette er det siste både du og vi vil, så derfor står IT-kundestøtten vår alltid klar til å hjelpe deg.

Supportteamet vårt av dyktige svensk- og engelsktalende teknikere stiller med alt du trenger av IT-støtte for å få virksomheten raskt i gang igjen. Som IT-partner tilbyr vi skreddersydde IT tjenester som kompletterer og forbedrer IT-avdelingen din.

A woman working on a laptop

Døgnet rundt

Teamet vårt av IT-eksperter står klart til å yte support døgnet rundt. Vi kan finne og distribuere riktig løsning og levere ifølge dine spesifikke ønsker når som helst på døgnet. Når behovene dine endres, hjelper vi deg å oppdatere, skalere og tilpasse løsningene dine deretter.

Få tilgang til et bredt utvalg av IT-tjenester og supportfunksjoner. Ved uventet sykdom, fravær eller høy belastning på IT-personalet ditt kan teamet vårt dessuten trå til med avlastning for å sikre at ingenting blir forsømt eller glemt.

A man using a phone and laptop