Digital signage in store

Digital skilting

Få frem budskapet ditt effektivt, enten det er instruksjoner, informasjon eller markedsføring, ved hjelp av skjermer.

Melding som når frem

Med digitale skjermer, eller digital skilting som det også kalles, kan du enkelt få kommunikasjon og meldinger ut til kunder, ansatte og besøkende. Siden skjermene kan monteres nesten hvor som helst, har de et utrolig bredt bruksområde. Uansett om du har én skjerm eller flere, oppdateres innholdet enkelt via en skytjeneste.

Vi tilbyr komplette løsninger og tar oss av alt fra valg av skjermer til installasjon, opplæring, support og service.

Skreddersydde løsninger

I dag brukes digitale skilt i alle ulike områder og bransjer for bedre og mer effektiv kommunikasjon. Vi er her for å hjelpe, uansett hva dine behov måtte være.

POS_interflora

Våre digitale skjermer

Menyer, kampanjer eller kanskje en velkomstmelding. Dynamisk og engasjerende innhold fanger kundens oppmerksomhet og øker salget ditt.

Various screens in busy office reception

Intern kommunikasjon

Viktige nyheter, personalinformasjon eller feiring av dine prestasjoner. Via skjermene når du ut med informasjon til dine kollegaer. Du kan også vise en oversikt over hvilke møterom som er tilgjengelige og hvor de er plassert.

Digital signage i Stovner Senter

Veiled gjestene dine

Et kjøpesenter må tilby sine besøkende en effektiv og moderne service. Ved Stovner senter, som ligger like nord for Oslo, var det behov for å gå fra stasjonære og statiske oversiktskart til mer fleksible og effektive, digitale løsninger.

 

Tilpasset etter deres behov

Smart og effektiv kommunikasjon i alle bransjer. Vi sørger for at du får best mulig synlighet og funksjonalitet etter dine behov.

Den riktige skjermen - Lysstyrken bestemmer hvor tydelig meldingen din vises, avhengig av miljøet. Vi har skjermer i alle størrelser og for ulike miljøer.

Installert og klar - Vi leverer og monterer skjermene dine slik at de er klare til bruk.

Programvare – Skjermene dine har den nyeste programvaren slik at du enkelt kan kontrollere innholdet via skyen. Uansett om det er en eller flere skjermer tilkoblet.

Service og support – Vi er tilgjengelig hele året og er aktive over hele Norge.

welcome screen 2