Two people talking
Two people talking

Sikkerhetskopiering og lagring

Sikkerhetskopiering og lagring blir stadig viktigere for bedriftene for å sikre at bedriftsdataene er tilgjengelige der og når de trengs.

Din IT-katastrofegjenopprettingsplan

Å skape et IT-miljø som reduserer risikoen for utilsiktede driftsstopp og tap av informasjon, står sentralt i moderne bedriftsstrategier. Ulykker og feil skjer. Det er fort gjort å slette viktig informasjon ved et uhell eller klikke på en kobling som forårsaker datavirus. Risikoen for slike hendelser kan aldri elimineres helt. Dermed er det viktig å sørge for at driftsstoppene som hendelsene medfører, blir kortest mulig, slik at normal drift kan gjenopptas raskt.

Gode rutiner for sikkerhetskopiering er en av grunnsteinene i et trygt og sikkert IT-miljø. Vi tilbyr en moderne og trygg løsning for sikkerhetskopiering som bygger på anerkjent teknologi for bedrifter og organisasjoner. De sikkerhetskopierte dataene lagres kryptert og sikkert i datasenteret vårt, og tjenesten innbefatter selvsagt hjelp til å gjenopprette data ved behov.
 

man working at computer

Ikke alltid en ulykke

Sikker lagring av data og filer er uhyre viktig både for deg og organisasjonen din. Med skylagring slipper du å måtte tenke på diskplass når du lagrer filene dine. Ekstern lagring handler ikke bare om sikkerhet hvis ulykken skulle være ute, men gir også deg og medarbeiderne dine større lagringskapasitet. Du kan enkelt administrere hvordan lagringsplassen skal fordeles – for eksempel har markedsavdelingen gjerne behov for mer plass til tunge originalfiler, mens en konsulent klarer seg med mindre lagringsplass til tekstdokumentene sine.

people in a meeting room

Vi er her for deg

Vi vet hvor viktig IT er for bedriftene. Hvis ulykken skulle være ute og du har mistet informasjon eller data, kan det raskt få konsekvenser både for medarbeiderne og virksomheten. Hvis de ansatte ikke kan gjøre jobben sin, taper du tid og penger. Dette er det siste både du og vi vil, så derfor står IT-kundestøtten vår alltid klar til å hjelpe deg.

Supportteamet vårt av dyktige, sertifiserte teknikere stiller døgnet rundt med alt du trenger av IT-støtte for å få virksomheten raskt i gang igjen.

man in comms room