A man using a laptop
A man using a laptop

Skytjenester

Dra fordel av skyen for å øke fleksibiliteten og effektiviteten.

Dra nytte av skyen

Å bruke skyen er ikke noe nytt, men takket være utviklingen innenfor maskinvare, programvare og tilkoblinger har det blitt en stadig mer effektiv og prisgunstig løsning for bedriftene. Dette betyr at bedriften eller organisasjonen din kan benytte en rekke ulike tjenester via en nettilkobling. Alt fra sikkerhetskopiering og lagring til tung programvare med forretningsdata eller applikasjoner som Microsoft 365.

Uansett hva du vil bruke skyen til, kan vi hjelpe deg med alt fra drift og vedlikehold til applikasjonslisenser og sikkerhet.

Hvorfor bør du vurdere en skyløsning?

Den store fordelen med skyen er fleksibiliteten den gir. Hvis du skulle ha lagret de tilsvarende funksjonene og applikasjonene hos deg selv, ville selv små forandringer hatt en utrivelig høy prislapp. En fleksibel skytjeneste gjør det enkelt å skalere opp i takt med at virksomheten/organisasjonen din ekspanderes, uten at kostnadene påvirkes merkbart.

En annen og minst like viktig fordel er at du slipper å bekymre deg for sikkerheten, og hele tiden holder tritt med utviklingen uten at du på egen hånd må oppdatere programvare og applikasjoner. Vi sørger nemlig for at dataene dine holdes oppdatert og beskyttet, og minimerer risikoen for datainnbrudd og sabotasje.

woman at computer

Hvilken sky passer best for deg?

Det finnes flere varianter av skytjenester, og vi hjelper deg å skreddersy en skystrategi ut fra dine behov. De Microsoft-sertifiserte teknikerne våre vil gjøre en vurdering av hvilke tjenester og applikasjoner som kan flyttes til skyen:

•    Offentlig sky – alt av maskinvare, programvare og infrastruktur som eies og drives av skyleverandøren. Denne typen sky kan brukes for enkle lagringsbehov og applikasjoner.


•    Privat sky – maskinvare, programvare og infrastruktur som er dedikert utelukkende til bedriften/organisasjonen din. Innhold og ytelse kan dermed tilpasses til nettopp din virksomhet.


•    Hybridsky – en kombinasjon av offentlig og privat sky. Dette er en perfekt løsning for moderne bedrifter som ønsker å være fleksible og samtidig ha en egen infrastruktur.

people in a meeting