A man
A man

IT-sikkerhet

Dataene dine er verdifulle. Sikkerhetsløsningene fra Sharp hjelper deg å beskytte systemer og medarbeidere mot cyber- og IT-sikkerhetstrusler. Vi står klar til å levere strategien du trenger for cybersikkerhet.

Beskyttelse mot cyberangrep

Fjernarbeid blir bare vanligere blant bedrifter og organisasjoner, og ansatte jobber hjemmefra og fra lokale kafeer og flyplasser verden over og døgnet rundt. Cybersikkerhet har aldri vært viktigere enn nå.

Med stadig mer utspekulerte cybertrusler vil det være førsteprioritet å beskytte bedriftsinformasjon på datamaskinene til de ansatte og å sikre infrastrukturen som dataene dine håndteres på. Selv en hendelig glipp kan føre til stjålne opplysninger, økonomiske konsekvenser, driftsforstyrrelser og omdømmeskader. En så kompleks utfordring krever en heldekkende løsning.

Dra fordel av proaktiv IT-sikkerhet

Sharp kan hjelpe deg å sette inn de riktige produktene og prosessene for å ivareta sikkerheten uansett hvor du og medarbeiderne dine jobber fra.

Vi beskytter dataene dine og minimerer risikoen for at de kommer uvedkommende i hende. Vi sørger for aktiv overvåkning av forretningssystemene dine, enten de håndteres lokalt eller i skyen. Vi sikkerhetskopierer informasjonen din jevnlig for å sikre at du alltid har en kopi – i tilfelle det utenkelige skulle skje. Samtidig vil vi gjøre vårt ytterste for å fange opp og sette en stopper for mistenkelig aktivitet før den rekker å virkelig gjøre skade.

man working at computer