A man using a laptop

Hva betyr Sharp Trygg IT?

En sikker IT-tjeneste fra Sharp kan hjelpe, optimalisere og beskytte din daglige virksomhet, samtidig som den kan legge en strategi for å støtte vekst og utvikling for din bedrift.

Tjenesten innebærer at vi overtar ansvaret for din bedrifts infrastrukturelle aktiviteter. Også kalt Managed Service Provider (MSP), som betyr at hele eller deler av forretningssystemet ditt overvåkes mot en fast månedlig avgift. Tjenestene kan omfatte døgnkontinuerlig overvåking, problemløsning, produktleasing og produkt bytte .

Når du leter etter en IT-leverandør, er det en rekke hensyn å huske på – her fokuserer vi på fem viktige ting:

# 1: Sikkerhet

Etter hvert som verden blir mer tilkoblet, er det viktig å holde dataene dine, ansatte og kunder trygge. Derfor er det viktig å ha en erfaren tjenesteleverandør som kan holde systemene dine oppdatert med den nyeste sikkerhetsteknologien. I tillegg avlaster det dine ansatte som ellers må overvåke og administrere datamaskiner og nettverk. Det er en trygghet å ha kompetanse som er oppdatert og kan sørge for at alt fungerer uten nedetid.

# 2: Effektive prosesser

Ved å automatisere de mest repeterende oppgavene og velge nye prosesser for bedre å administrere data, tilgang og sikkerhet, får du mer effektive prosesser. Ved å outsource IT-virksomheten din kan du også flytte fokus fra bare å håndtere hverdagen, til å bygge strategier for fremtiden.

# 3: Budsjetterte kostnader

En annen klar fordel med å bytte til en sikker IT-tjenesteavtale er at du får en klar oversikt over utgifter. Sammen med oss ​​kan du definere en tjenestepakke som passer din bedrifts unike behov. Det hjelper deg å spare og administrere de IT relaterte kostnadene dine og planlegge for fremtiden.

# 4: Fokus på forretningsvekst

Ettersom virksomheten din vokser, vokser også behovene til ansatte, kunder og interne operasjoner. En organisasjon som ikke er robust nok til å håndtere endringer, eller selvsikker nok til å håndtere potensielle trusler, kan hemme forretningsveksten. En sikker IT-tjenestepakke vil vokse sømløst med virksomheten din og som kan tilpasses nye tjenestenivåer når du trenger dem.

# 5: Konkurransefortrinn

I tillegg til å administrere veksten av virksomhetens infrastruktur, vil bruken av en sikker IT-tjeneste bidra til å gi virksomheten din et konkurransefortrinn i forhold til konkurrentene. Ved å implementere et sterkt, robust og fleksibelt IT-system kan din bedrift levere en bedre kundeopplevelse til sluttbrukere, enten det er i form av et mer fokusert salgsteam eller rett og slett i form av en raskere nettside og optimalisert mobilplattform, som forbedrer effektiviteten.