Ny teknik sparar 75 000 i månaden - Expodul

Ny teknologi sparer 70 000 i måneden

I Expodul, i Forserum utenfor Jönköping, jobber et trettitalls ansatte med innglassede rom, med fokus på uterom. Samarbeidet med Sharp har utviklet seg og vokst over tid.

Expodul, i Forserum utenfor Jönköping, jobber et trettitalls ansatte med innglassede rom, med fokus på uterom. Samarbeidet med Sharp har utviklet seg og vokst over tid.

Sharp Digital Displays
Samarbeidet med Sharp har utviklet seg og vokst over tid. I dag trykker bedriften egne brosjyrer og kataloger med Sharps teknologi, og ved hjelp av en helt spesiell Sharp-løsning har de innført panelskjermer med sanntidskobling til bedriftens økonomisystem. Det forenkler og gjør produksjonen raskere. Utregninger viser at Expodul med den nye løsningen sparer bortimot 70 000 kroner i måneden.

– Med ordrepanelet kan alle ansatte gjennom hele produksjonsgangen se hvordan bestillingene ligger an og hvor på lageret materialene ligger. Alle vet hele tiden hva det går i. Det blir en kjempefordel for oss når vi går inn i høysesongen med korte leveringstider, sier Tommy Thyselius, administrerende direktør for Expodul.

Expodul har skaffet en BIG PAD PN-70TB3 berøringsskjerm til et av møterommene, som blir flittig brukt til kurs og på møter med kunder og leverandører.

– Den fungerer veldig fint. Vi kan vise bilder og dokumenter til mange på en gang uten å måtte trenge oss sammen foran en pc. Det blir enkelt å hente frem det vi trenger når det er koblet via serveren, mener Tommy Thyselius.