8K_32tum

Pressemelding: Kalibrerbar 8K-skjerm fra Sharp for profesjonelle

Sharp lanserer en 8K-skjerm med en blendende lysstyrke på 1000cd/m². Sharp 8M-B32C1 er en 32-tommers 8K HDR-skjerm med over 33,2 millioner piksler som leverer sylskarpe bilder og en utrolig fargegjengivelse.

– Jeg er stolt over at Sharp 8M-B32C1 lever opp til arven sin ved å være i forkant og drive utviklingen fremover. Den nye 8K-skjermen er et ytterligere bevis på at vi i Sharp leverer de riktige arbeidsverktøyene til virksomheter der ypperste kvalitet er det viktigste, sier Alexander Stojanovic, Visual Solutions Sales Manager i Sharp.

For å sikre høy skjermkvalitet og nøyaktig fargegjengivelse bruker skjermen Sharps UCCT-programvare. UCCT står for Uniformity Calibration Correction Technology, som betyr at skjermen korrigerer bildet ved å måle uregelmessigheter og mura-effekt og kompenserer for dette. Resultatet er et jevnt hvit-punkt og fargekonsistens over hele skjermens flate.

Programvaren Display Calibration Utility lar deg justere fargene mer presist, noe som gjør skjermen ideell for digitale skapere innen film, fotografi og medieproduksjon, eller for de som er aktive i spill- og 3D-industrien.