Woman writing at desk with notepad coffee and laptop

Seks fordeler med Workplace as a service

Formålet med «Workplace as a service» er å tilby den nyeste teknologien og de beste løsningene for å hjelpe din bedrift til å jobbe så effektivt som mulig. For vi vet at utstyr og IT-teknologi som ikke er «up to date» har negativ innvirkning på produktivitet og lønnsomhet.

Hva er Arbeidsplass som en tjeneste?

Å kjøpe og administrere utstyr og IT-miljøer sikkert og effektivt koster både tid og penger. Med Sharps «Workplace as a service» gir vi din bedrift effektivt og sikret utstyr slik at du alltid har tilgang til den nyeste teknologien med høy sikkerhet og overvåking 24/7. Alt til en fast kostnad slik at du enkelt får oversikt og kan budsjettere på en enkel måte.

Vil du vite mer? Her er seks fordeler med «Workplace as a service»:

# 1: Kostnader som samsvarer med budsjettet ditt

Det kan føles som om du sparer penger ved å bruke eldre utstyr, men sannheten er ofte omvendt. Når du regner med uventet nedetid, tregere drift og tekniske problemer, fungerer ikke dine eldre IT-systemer så effektivt som de burde.

Du kan få den nyeste teknologien og samtidig kontrollere budsjettet med månedlige kostnader som kan tilpasses dine behov og budsjett.

# 2: Datamaskiner klare til bruk

De nye bærbare pc`ene leveres forhåndskonfigurert og klare til bruk uten å belaste IT-teamet ditt. Den inkluderer riktig operativsystem, konfigurasjoner, applikasjoner og all programvare som kreves i henhold til dine spesifikasjoner. Dette betyr at du sparer tid og penger og dine ansatte kan fortsette å jobbe uten avbrudd.

# 3: Høy-ytelses datamaskiner og tjenester

Vi tilbyr utstyr, sikkerhet og support du kan stole på. Dynabook er våre bærbare pc`er som er designet med høy kvalitet for å sikre optimal sikkerhet, ytelse, pålitelighet og som i tillegg er enkle å bruke.

Dynabook er det eneste merket som lager sin egen BIOS (Basic Input / Output System) på egenhånd for ultrasikker tilgang og kontroll ved hjelp av passord, fingeravtrykk og smartkortalternativer. PC`ene våre er designet for å være lette, tynne og stilige, men det er deres holdbarhet som virkelig utmerker produktene, ettersom de består av færre komponenter, noe som øker påliteligheten ytterligere.

# 4: Beskyttelse mot trusler døgnet rundt

Vår Managed Critical Security-tjeneste holder datamaskinene dine beskyttet mot skadelig programvare, virus og andre trusler. Den håndterer viktige, men ofte ignorerte eller feilaktige sikkerhetsoppdateringer for et bredt spekter av Microsoft- og tredjepartsprogrammer. Den inkluderer også bransjeledende, neste generasjons antivirusprogramvare som kontinuerlig overvåker og sikrer maksimal beskyttelse for virksomheten din.

# 5: Proaktiv problemløsning

Vårt proaktive system har kontroll over og identifisere eventuelle problemer som kanskje må løses før de påvirker virksomheten din eller fører til kostbar nedetid.

# 6: Sikker håndtering og resirkulering etter endt brukstid

Håndtering og resirkulering av dine gamle bærbare datamaskiner i henhold til EUs WEEE-forskrifter (Waste Electrical and Electronic Equipment). Dette betyr at du ikke lenger trenger å bekymre deg for hva som skjer med det gamle utstyret ditt, og det gir trygghet for at sensitive forretningsdata ikke kan havne i feil hender. Det at vi kan resirkulere og gjenbruke verdifullt materiale betyr også at vi sammen bidrar til å beskytte miljøet.